Essentials Silver Bodhiva

Bodhi

Geboren: 14-03-2013
Kleur: Black Silvertabby Blotched
Vader: Limatz Tommy Hilfiger
Moeder: Stressless Silver Shiva

PKD-1 DNA: N/N negatief
FELV/FIV: 27-03-2015 negatief
03-05-2017 negatief
HCM Echo: 23-02-2015 negatief
24-04-2017 negatief

Bloedgroep: A (Niet /b-dragend)
Langhaar dragend: N/M4 drager
Geen verdunning: D/D Full colour
Agouti: A/a drager

Bodhi is na haar 4e nestje in december 2018 gesteriliseerd.

Karakter:

Geboren uit mijn eigen poes Shiva, is Bodhi mijn eerste kitten uit eigen fok. Ze is een heerlijk speels katje en lekker aanhankelijk. Soms is ze net een hondje, ze apporteert met balletjes en muisjes en luistert uitstekend naar haar naam en naar mijn bepaalde manier van fluiten. Door haar Engelse vader en moeder is ze vrij groot voor een poes en ze heeft een prachtige, duidelijke diepzwarte blotched tekening. Hoewel ze heel aanhankelijk is naar mij toe, is ze dat voor andere mensen juist niet. “Bodhi houdt alleen van mij” grap ik dan ook altijd. Inmiddels heeft ze vier keer een nestje kittens gehad en ze was een supergoede lieve moeder die enorm genoot van haar kittens. Ook haar kittens hebben haar speelse karakter geërfd. Ik ben dan ook supertrots op mijn Bodhi! Na haar sterilisatie heeft ze haar vaste slaapplaats bij mij op bed gehouden. Voor geen goud wil ik haar kwijt.